Kantoormeubelen Doetinchem

Terborgse Handelsonderneming, voor nieuw en gebruikt kantoormeubilair in Doetinchem. Bent u op zoek naar gebruikt kantoormeubilair in de buurt van Doetinchem? Dan kunt u bij de Terborgse Handelsonderneming (THO) terecht. Wij bieden een groot assortiment van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Wij hebben kantoormeubelen van verschillende merken in ons assortiment, zoals Ahrend, Kinnarps, Lensvelt, Vitra, GispenOnline zijn we altijd bij u in de buurt, zo kunt rustig ons anbod bekijken.

Typisch THO:

  • Wij beschikken over een grote voorraad zo goed als nieuwe kantoormeubelen.
  • Wij geven u ook garantie op gebruikt meubilair.
  • Wij bezorgen uw nieuwe of gebruikte kantoorinrichting met onze eigen bezorgdienst.
  • Wij zorgen voor de montage van uw meubilair.

 

Contact opnemen

 

De THO is al tientallen jaren specialist op het gebied van kantoorinrichting en onze verkoopmedewerkers geven u graag advies bij het inrichten van uw kantoor volgens de eisen van deze tijd. Bureaustoelen, bureaus, roldeurkasten, archiefkasten, zit-/sta bureaus hebben we in ruime voorraad in verschillende prijsklassen. 

Service

De THO biedt u naast kantoormeubelen ook nog een uitstekende service. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bureaustoelen opnieuw stofferen in een kleur naar keuze of het werkblad van uw bureau vernieuwen. Ook kunnen we extra sleutels leveren van de meeste kantoorkasten en ladeblokken. 

Uw dichtstbijzijnde vestiging:

Terborg

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze showroom in Terborg ligt slechts op een 10 minuten afstand van Doetinchem. U rijdt vanaf Doetinchem via de N317 richting Etten/Terborg. Bij de verkeerslichten in Etten linksaf naar de Zeddamseweg, deze gaat over in Ettensestraat, u vindt de THO aan de rechterkant van de weg.  

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.