Kantoormeubelen Enschede

Terborgse Handelsonderneming, voor zo goed als nieuw én nieuw kantoormeubilair in Enschede en omgeving. Bent u op zoek naar nieuwe of tweedehands kantoormeubelen voor uw bedrijf in de buurt van Enschede? De Terborgse Handelsonderneming (THO) is al tientallen jaren specialist op het gebied van kantoorinrichting. Ook in de omgeving van Enschede leveren wij u onder andere bureaustoelen, vergadertafels, bureaus, kasten, en kantinemeubelen.

De THO voor uw bedrijf:

  • Wij bieden u garantie op (bijna) alle kantoormeubelen
  • Onze eigen bezorgdienst levert op afspraak
  • Uw meubelen komen gemonteerd bij u aan
  • Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel leveren
Neem nu contact op 

 

Neem alvast een kijkje in onze online showroom om een indruk te krijgen van ons ruime assortiment En heeft u advies en hulp nodig bij het inrichten van uw werkplek? Onze ervaren verkopers helpen u graag en maken voor u een offerte op maat. In iedere prijsklasse vindt u bij de THO een passende oplossing voor uw kantoor of bedrijf.

Service van de THO

De THO is uw partner als u maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen. Wij voorzien uw bureaustoelen bijvoorbeeld graag van een nieuwe stoffering in een kleur naar wens. Zo worden kwalitatief goede meubelen niet vernietigd, maar opnieuw gebruikt. Want weggooien is zonde! Ook het vervangen van onderdelen, werkbladen of bureaubladen kan de THO voor u doen. Ook hebben we een sleutelservice, waar u terecht kunt als u een sleutel kwijt bent.

Terborg

 

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Naar onze grootste showroom in Terborg (54 minuten) rijdt u via de N18 richting Varsseveld. Ga linksaf naar Oostelijke Rondweg/ N318. Op de rotonde de eerste afslag  naar Aaltenseweg/N818. Rechtsaf naar Silvoldseweg, linksaf naar Sint Jorisplein, gaat over in Walstraat. Weg vervolgen naar Hoofdstraat en Ettenseweg. U vindt ons voor de brug aan de linkerkant.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.