Kantoormeubelen Harderwijk

Kantoormeubilair, gebruikt en nieuw, de Terborgse Handelsonderneming heeft het voor u! Bent u op zoek naar kantoormeubelen in de buurt van Harderwijk? De Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft een groot assortiment nieuwe en jong gebruikte meubelen. Kantoorkasten, bureaus, vergaderstoelen en -tafels, zit-/stabureaus, kapstokken, afvalbakken, bureaustoelen. Voor uw complete kantoorinrichting bent u bij de THO aan het juiste adres. En ook nog eens in iedere prijsklasse.

 

Waarom de THO:

  • Onze bezorgdienst levert op afspraak
  • Wij hebben ruime keus uit een grote voorraad
  • U krijgt garantie
  • En uw meubilair wordt gemonteerd geleverd

 

Neem contact op 

 

Bekijkt u alvast onze producten in onze online showroom om een indruk te krijgen van wat we u kunnen bieden. Ons verkoopteam in Apeldoorn staat tevens voor u klaar en adviseert u graag bij het inrichten van uw bedrijf. En dan kunt u ook meteen even in uw nieuwe bureaustoel gaan zitten.

Wat we nog meer doen

De THO is al tientallen jaren specialist in de verkoop van kantoormeubilair. Maar we kunnen ook andere services verlenen, bijvoorbeeld reparaties aan uw huidige kantoormeubelen. Of uw stoelen opnieuw stofferen in de kleur van uw keuze. En als u extra sleutels nodig heeft, levert onze sleutelservice u die vanzelfsprekend. Het vervangen van onderdelen behoort tevens tot de mogelijkheden. Zo maakt en/of houdt u uw bedrijf én uw meubilair up-to-date!

Dichtbij Harderwijk vindt u de THO in:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze showroom in Apeldoorn bereikt u vanuit Harderwijk via de N302 en de A1. Neem bij knooppunt Beekbergen afslag 20 naar Apeldoorn-Zuid. Sla linksaf naar Kayersdijk en vervolgens rechtsaf naar Lange Amerikaweg. De THO showroom is aan uw linkerkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.