Kantoormeubelen Hengelo

De Terborgse Handelsonderneming (THO), de kantoorinrichter van Hengelo en omstreken. Uw bedrijf is toe aan een nieuw interieur en tevens nieuw kantoormeubilair? De Terborgse Handelsonderneming helpt u graag! Wij bieden u kantoormeubelen in diverse prijsklassen, nieuw maar ook tweedehands/zo goed als nieuw van uitstekende kwaliteit. Modern, klassiek, eigentijds of design, de THO heeft van alles op voorraad, passend bij ieders budget.

 

Kiest u voor de THO, dan kiest u voor:

  • Ruime garantie op de meeste producten, ook gebruikt!
  • Keuze uit een enorme voorraad, ook grotere aantallen
  • Levering tot in uw kantoor door onze bezorgdienst
  • Gemonteerde meubelen, u hoeft niet zelf te sleutelen!

 

Nu contact opnemen 

 

We hebben kantoormeubilair van vele verschillende merken, waaronder Ahrend, Gispen, Aspa, Kinnarps, Vitra. U vindt in onze online showroom een selectie van alle producten die we u aanbieden. Ons team heeft jarenlange ervaring en denkt graag met u mee. Komt u alleen voor een andere bureaustoel, of gaat u voor een complete nieuwe inrichting? Wij helpen u graag. Ook voor archiefkasten, ladeblokken, zit-/sta bureaus, en accessoires bent u bij de THO aan het juiste adres.

THO extra diensten

De THO is ook specialist in het refurbishen van gebruikte kantoormeubelen. Wat dacht u van uw vertrouwde bureaustoel in een andere kleur? In onze eigen stoffeerderij maken we er weer wat moois van door middel van een nieuwe bekleding. Ook voor reparaties aan uw kantoormeubelen bent u welkom. Onze sleutelservice levert u nieuwe en/of extra sleutels bij diverse kasten.

Het THO-team staat voor u klaar in:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdag open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Routebeschrijving

U vindt de dichtstbijzijnde THO showroom in Apeldoorn. Vanuit Hengelo gaat u naar de A1 in de richting Apeldoorn. Bij Apeldoorn-Zuid (afslag 20) verlaat u de snelweg. Vervolgens linksaf naar Kayersdijk en rechtsaf naar Lange Amerikaweg en u vindt ons links van de weg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.