Kantoormeubelen Lichtenvoorde

Gebruikte én nieuwe kantoormeubelen in Lichtenvoorde vindt u bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Bent u in Lichtenvoorde en omgeving op zoek naar kantoormeubelen? Wanneer u toe bent aan een andere kantoorinrichting bent u bij de THO aan het juiste adres. En wilt u liever niet te veel geld uitgeven, dan heeft u naast nieuw meubilair ook een ruime keus in gebruikte en refurbished bureaustoelen, bureaus, archiefkasten en ladeblokken, vergaderstoelen en accessoires. U bent van harte welkom in een van onze showrooms om onze ruime collectie nieuwe en tweedehands kantoormeubelen te bekijken en te testen. Natuurlijk vindt u ons uitgebreide assortiment ook in onze online showroom. Vanuit Lichtenvoorde zijn we dus altijd dichtbij! Topmerken kantoormeubilair zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps en vele andere zijn altijd voorradig.

 

Neem contact op 

 

Waarom THO:

  • Altijd een ruime voorraad in nieuw en gebruikt kantoormeubilair
  • Montage van uw meubelen
  • Gratis bezorgen vanaf €250,-
  • Garantie

Services van de THO

Naast dat wij kantoormeubelen leveren, kunnen wij nog meer voor u betekenen. Zo kunnen wij uw bestaande kantoormeubilair een upgrade geven ofwel refurbishen, door bijvoorbeeld de oude stoffering te vervangen, uw meubilair te repareren of uw bureau van een nieuw blad voorzien. Ook kunnen wij (extra) sleutels leveren voor uw kantoorkasten.

Uw THO vestiging in de buurt van Lichtenvoorde:

Terborg

 

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Iedere zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Rijd via de N18 richting Varsseveld. Vervolgens gaat u linksaf naar Oostelijke Rondweg/ N318. Op de rotonde de eerste afslag naar Aaltenseweg/N818. Rechtsaf naar Silvoldseweg, linksaf naar Sint Jorisplein, deze gaat over in Walstraat. Weg vervolgen naar Hoofdstraat en Ettenseweg. De THO showroom is dan links van u.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.