Kantoormeubelen Oss

Terborgse Handelsonderneming, voor nieuw en gebruikt kantoormeubilair in Oss. Bent u op zoek naar gebruikt kantoormeubilair in de buurt van Oss? Dan kunt u bij de Terborgse Handelsonderneming (THO) terecht. Wij bieden een groot assortiment van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Wij hebben kantoormeubelen van verschillende merken in ons assortiment, zoals Ahrend, Kinnarps, Lensvelt, Vitra, GispenOnline zijn we altijd bij u in de buurt, zo kunt u rustig ons aanbod bekijken.

Typisch THO:

  • Wij beschikken over een grote voorraad zo goed als nieuwe kantoormeubelen.
  • Wij geven u ook garantie op gebruikt meubilair.
  • Wij bezorgen uw nieuwe of gebruikte kantoorinrichting met onze eigen bezorgdienst.
  • Wij zorgen voor de montage van uw meubilair.

 

Neem contact op 

 

De THO is al tientallen jaren specialist op het gebied van kantoorinrichting en onze verkoopmedewerkers geven u graag advies bij het inrichten van uw kantoor volgens de eisen van deze tijd. Bureaustoelen, bureaus, roldeurkasten, archiefkasten, zit-/sta bureaus hebben we in ruime voorraad in verschillende prijsklassen. 

Service

De THO biedt u naast kantoormeubelen ook nog een uitstekende service. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bureaustoelen opnieuw stofferen in een kleur naar keuze of het werkblad van uw bureau vernieuwen. Ook kunnen we extra sleutels leveren van de meeste kantoorkasten en ladeblokken. 

Uw dichtstbijzijnde vestiging:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg is zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Vanuit Oss rijdt u via de A59, richting Nijmegen naar de A50, richting Arnhem. Voeg bij het knooppunt Valburg in op de A15 richting Arnhem/Bemmel. Ga daarna linksaf naar Karsstraat (N839), rechtsaf naar Veilingweg en daarna rechts naar Nijverheidsstraat. U bent gearriveerd bij de THO showroom! U vindt ons aan de linkerkant van de weg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.