Kantoormeubelen Utrecht

Gebruikte én nieuwe kantoormeubelen in Utrecht vindt u bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Bent u in Utrecht en omgeving op zoek naar kantoormeubelen? Wanneer u toe bent aan een andere kantoorinrichting bent u bij de THO aan het juiste adres. En wilt u liever niet te veel geld uitgeven, dan heeft u naast nieuw meubilair ook een ruime keus in gebruikte en refurbished bureaustoelen, bureaus, archiefkasten en ladeblokken, vergaderstoelen en accessoires. U bent van harte welkom in een van onze showrooms om onze ruime collectie nieuwe en tweedehands kantoormeubelen te bekijken en te testen. Natuurlijk vindt u ons uitgebreide assortiment ook in onze online showroom. Vanuit Utrecht zijn we dus altijd dichtbij! Topmerken kantoormeubilair zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps en vele andere zijn altijd voorradig.

Contact opnemen

 

Waarom THO:

  • Altijd een ruime voorraad in nieuw en gebruikt kantoormeubilair
  • Montage van uw meubelen
  • Gratis bezorgen vanaf €250,-
  • Garantie

Services van de THO

Naast dat wij kantoormeubelen leveren, kunnen wij nog meer voor u betekenen. Zo kunnen wij uw bestaande kantoormeubilair een upgrade geven ofwel refurbishen, door bijvoorbeeld de oude stoffering te vervangen, uw meubilair te repareren of uw bureau van een nieuw blad voorzien. Ook kunnen wij (extra) sleutels leveren voor uw kantoorkasten.

Uw THO vestiging in de buurt van Utrecht:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze showroom in Apeldoorn bevindt zich op een kleine 45 minuten vanaf Utrecht. U rijdt via de A28 naar de A1. Op de A1 neemt u afrit 20 (Apeldoorn-Zuid) en sla linksaf naar Kayersdijk. Sla vervolgens rechtsaf naar Lange Amerikaweg en u vindt ons aan de linkerkant van de weg.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.