Kantoormeubelen Wageningen

Zoekt u gebruikt of nieuw kantoormeubilair in Wageningen en omgeving? U heeft een ruime keuze bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). U kunt bij de THO terecht voor een geweldig assortiment bureaustoelen, archiefkasten, bureaus, ladeblokken, kantinetafels- en stoelen en vergadermeubilair. Zowel voor tweedehands als voor nieuwe kantoormeubelen bent u van harte welkom in een van onze showrooms.

 

Waar staat de THO voor:

  • Uw meubelen worden voor u gemonteerd
  • Uw bestelling wordt op afspraak bij u bezorgd
  • U krijgt ruime garantie, ook op gebruikte meubelen!
  • U kunt kiezen uit een grote voorraad kantoormeubilair

 

Contact opnemen 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de THO u allemaal te bieden heeft? Kijk dan alvast rond in onze online showroom. Daar vindt u een gedeelte van ons aanbod kantoormeubelen. En zoekt u iets specifieks dat (nog) niet op onze website staat, dan helpen onze verkopers u graag verder in een van onze vestigingen. Daar bent u ook van harte welkom om uw nieuwe/zo goed als nieuwe bureaustoel te proberen.

THO service

De THO biedt u nog meer dan alleen meubelen! Wij kunnen ook uw gebruikte meubilair voorzien van een nieuwe bekleding, helemaal naar uw eigen smaak en passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Dat noemen we refurbishen. Tevens kunnen we u extra sleutels van kantoorkasten leveren of bijvoorbeeld uw bureau opfrissen met een nieuw werkblad en/of reparaties uitvoeren.

De THO bij u in de buurt:

Huissen

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving:

Vanuit Wageningen rijdt u het makkelijkst naar onze showroom in Huissen. U volgt de N225 en voegt vervolgens in op de A50 richting Arnhem. Ga daarna naar de A15 richting Nijmegen/Bemmel. Ga daarna linksaf naar de Karstraat, rechtsaf naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. Daar vindt u ons aan de linkerkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.