Tweedehands vergaderstoelen

Een vergaderruimte voorzien van nieuwe vergaderstoelen? Waarom geen gebruikte of tweedehands vergaderstoelen? Zie hieronder onze uitgebreide voorraad gebruikte conferentiestoelen. Met een gebruikte / tweedehands vergaderstoel koopt u voor minder geld meer kwaliteit en onderneemt u bovenal een stuk duurzamer dan wanneer u nieuwe vergaderstoelen aanschaft. Gebruikte vergaderstoelen worden door de Terborgse Handelsonderneming (THO) bij binnenkomst technisch nagezien en onderworpen aan een visuele inspectie. Een gebruikte / tweedehands vergaderstoel kan indien noodzakelijk of gewenst voorzien worden van een nieuwe bekleding. Wij beschikken over een eigen stoffeerderij waardoor wij snel in kunnen spelen op uw behoefte. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Wellicht komen de materialen die u zoekt wel op korte termijn binnen of weten de verkopers de stoelen die u zoekt elders te vinden!

 

Onze tweedehands vergaderstoelen

Bij Terborgse Handelsonderneming vindt u tweedehands vergaderstoelen van veel verschillende merken en in veel verschillende uitvoeringen. De vergaderstoelen worden allemaal technisch gecontroleerd en op uiterlijk beoordeeld. Is de stoffering van de stoel niet meer in goede staat? Op aanvraag kunnen gebruikte vergaderstoelen (nagenoeg) altijd voorzien worden van een nieuwe bekleding. Zo zijn veel stoelen altijd te combineren met een bestaande inrichting. Op zoek naar een specifieke tweedehands vergaderstoel? De THO verkoopafdeling helpt u graag verder! Neemt u hier eenvoudig contact op met de THO verkoopafdeling.

Zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen

Bij Terborgse Handelsonderming (THO) kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen van topmerken als Aspa, Ahrend, Lensvelt, Kembo en meer. Voor elke werksituatie hebben wij een oplossing met gebruikte of nieuwe kantoormeubelen. Ook voor ergonomisch kantoormeubilair bent u bij de THO aan het juiste adres. Naast vergaderstoelen hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment:

Kom langs in één van onze showrooms of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie. Wij helpen en adviseren u graag. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.