Vergaderstoelen

Een vergaderruimte voorzien van nieuwe vergaderstoelen? Waarom geen gebruikte of tweedehands vergaderstoelen? Zie hieronder de enorme THO voorraad gebruikte conferentiestoelen. Met een gebruikte vergaderstoel koopt u voor minder geld meer kwaliteit en onderneemt u bovenal een stuk duurzamer dan wanneer u nieuwe vergaderstoelen aanschaft. Gebruikte vergaderstoelen worden door de THO bij binnenkomst technisch nagezien en onderworpen aan een visuele inspectie. Een gebruikte vergaderstoel kan indien noodzakelijk of gewenst voorzien worden van een nieuwe bekleding. De THO beschikt over een eigen stoffeerderij waardoor de THO snel kan inspelen op uw behoefte.

De verkoopmedewerkers van de THO kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Wanneer u hieronder niet kunt vinden wat u zoekt adviseren wij u dan ook uw vraag bij de verkopers neer te leggen. Wellicht komen de materialen die u zoekt wel op korte termijn binnen of weten de verkopers de stoelen die u zoekt elders te betrekken!

Gebruikte vergaderstoelen / 2e hands vergaderstoelen heeft de THO altijd in allerhande uitvoeringen voorradig. Een gebruikte vergaderstoel / 2e hands vergaderstoel wordt bij binnenkomst door de THO technisch nagezien en natuurlijk ook op uiterlijk beoordeeld. Wanneer tweedehands vergaderstoelen / gebruikte conferentiestoelen wat bekleding betreft niet meer van deze tijd zijn of beschadigd zijn is het niet per definintie zo dat de tweedehandse vergaderstoelen afgeschreven zijn! Gebruikte conferentiestoelen / tweedehands conferentiestoelen kunnen voorzien worden van een nieuwe bekleding in de eigen stoffeerderij.

Op aanvraag kunnen gebruikte vergaderstoelen overigens altijd voorzien worden van een nieuwe bekleding, zo zijn veel stoelen altijd te combineren met een bestaande inrichting. Op zoek naar een specifieke tweedehands vergaderstoel / zo goed als nieuwe vergaderstoel? De THO verkoopafdeling helpt u graag verder! Neemt u hier eenvoudig contact op met de THO verkoopafdeling.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.